Post by oxbumucimblo on Feb 12, 2022 0:46:44 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal glitch állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
Addiktív
Ioo
Join & Strike ઍક્શન opqv
Join & Strike Action mzp
2 sok hirdetés van A jutalmak megduplázásához vagy megháromszorozásához nincs elérhető videó
Ez a játék jobb, mint csatlakozni és összecsapni! Ebben a játékban lehet néhány hirdetés, DE nem érdekel ez a RELEY AWSOME, minden nap játszom vele!!!! Nem tudok elképzelni olyan játékot, ami miatt abbahagyom a játékot 🙂+🕶=😎
Block Strike მძაფრსიუჟეტიანი rha
Látta már valaki ennek a játéknak a reklámját, amely azt írja, hogy "ebben a játékban nincsenek hirdetések🤩", majd öt másodpercig játszod a játékot, és amint megjelent egy millió hirdetés? Túl sok hirdetés és hamis reklám. Szörnyű játék...
Az új frissítés arra kényszeríti, hogy nézze meg a fegyverfrissítésekhez szükséges kiegészítéseket, és ez tönkretette. Eltávolítás emiatt
Szórakoztató játék. Tetszik a mesterlövész puska. Lehetnek céljaink? Vagy kettéválnak az utak?
A játéknak olyannak kell lennie, hogy hívja a hirdetéseket, hogy megtudja, tud-e játszani 15 percet a Join & Strike játékkal egy nap alatt, de tudom, hogy a fejlesztők tudták, hogy ez túl hosszú egy névhez.
Nagyon jó ge, de sok a hirdetés
Ez a játék szórakoztató, több embert szerezhet, vagy vásárolhat, és szórakoztató!
Túl sok hirdetést tűrtem el ebben a játékban, csak azért, mert szeretem........ de a játék közepén nem jelennek meg hirdetések. Ha már játék közben elmerül a feszültség, Hirtelen hirdetéseket hozol? Bármennyire is szeretem, törlöm
A játék szórakoztató, de teljesen igazságtalan, minden szint után játszhatnak hirdetéseket, de ha egy hirdetést akarok játszani, hogy elősegítsem a fejlődésemet, azt mondja, hogy ezek nem hirdetések. A programozóknak semmi haszna a játékosnak, szóval mi értelme. Befejezem ezt a szintet és törlöm 😅✌
Az összes 5 csillagos besorolás olyan botok, amelyek ezt a dolgot próbálják népszerűsíteni, nem is nevezném játéknak. Először hamis reklámok azt mondják, hogy nincsenek hirdetések, aztán bumm, hirdetésekkel kapok spamet, nem leszek szomorú, ha ezt látom.
Ez a játék nagyon jó. Lezárva játszom, tetszik ez a játék Join & Strike
Jó játék
Csak az a jó, hogy raidben, amikor fut, a képernyő előre megy, és nem látja a lejátszót, kérjük javítsa ki
Nincsenek ingyenes ajándékok, és 100 hozzáadásra kerül sor a játék közben
az alattam lévő ismertető azt mondja, hogy sok hozzáadásra van lehetőség, és 10 percig próbáltam játszani, de egyetlen hirdetést sem találtam
Arra készteti, hogy hirdetéseket nézzen a játék közben, ami egyszerűen mohó
A játék jó, és ha nem kapcsolja ki a wifit ehhez a játékhoz, akkor élvezze a hirdetéseket)🤣
Túl sok a hirdetés
Imádom ezt a játékot, eszembe jut a régi játékaim, de utálom a hirdetéseket, de szeretem, amikor frissíthetsz, hogy seregeket szerezhess
गेम तो ठीक है लेकिन ऐड ने गेम को खरदिर राा फालतू का टाइम ऐड में खराब होता है।
A játék élvezetes játszani. De annyi hirdetés van. Értem, hogy keresned kell, de ez mohó.
Nagyon egyszerű játék, és ti, croor srácok, online tettetek, hogy pazaroljátok a netet, először tegyétek offline állapotba, aztán meglátjátok, hány letöltés lesz.😍😡😠😡
Rengeteg hirdetés! A reklám azt írja, hogy "ebben a játékban nincsenek hirdetések." Sajnos ez hazugság. Rengeteg hirdetést tartalmaz, és nincs lehetőség elkerülni őket (azonnal kiléptem a játékból, hogy a fejlesztő ne szerezzen bevételt a hirdetésekből). Haha f'ing hazugok!
Meh. Nem rossz. A dió nem jó. Csak meh
szia, ahol lakom, és az üzlet, ahol voltam, nagyon hasonlít ahhoz, ami sokkal jobb és drágább, és kevésbé valószínű, hogy átvehetném, és biztos vagyok benne, hogy sokkal több időm lenne és lenne hogy végigcsináljam az első alkalom ysuysgs-emmel
Ó, a játékok jók, de add alább ezeket a dolgokat - m1-a2 abrams (USA) -t-90 (Oroszország) -lecrerc (Franciaország) -leopard (Németország) -challenger ii (Egyesült Királyság)
Valójában szórakoztató játék, amely úgy néz ki, mint egy újabb kiforrott játék. De ez lokey tűz
A hirdetések nem olyan kirívóak, mint ezek a többi játék.
Annyira klassz, hogy remek alkalom lehetsz arra, hogy megtaláljam a legjobb módot arra, hogy a legjobb módot szerezzem a barátaimmal és a családtagjaimmal, a barátaimmal és a rokonaimmal, és az elsővel. Néhány éve először folytatom. Ha le akarsz feküdni, de ez a legtöbbünk. Az egyetlen, ami nem nagy különbség. Ha most és akkor a megfelelő helyre tudom hozni, először használható leszünk
A fenébe, túl sok a hirdetés, amit nem is tudok rendesen lejátszani
Rendkívül sok reklám
sok hozzá, módja sok. és akkor nem tudod kihagyni.Látom játszani ezt a játékot, de minden lv 1 perc után rossz lesz az alkalmazás
Nem jó
Jó játék, túl sok a reklám, amit játék közben megzavar a dolog.
Plz csak 3 perc után jöjjön a hirdetések, és új módokat hozzon létre
A szórakoztató játéknak munkára van szüksége
Még ha rákattint a nincs hirdetésre dupla pénz, akkor is kap egy hirdetést, de a dupla nélkül
Túl sok hirdetés, minden szinten teljesítve van egy hirdetésünk.. néha két hirdetést kell nézni. Nagyon rossz tapasztalat. Emiatt eltávolítottam az alkalmazást
Szórakoztató játék jó grafikával és hűvös dinamikával
Ez egy addiktív játék 🔥🔥
Tisztességes játék, de ha egy hirdetésnél a nemet választod, aztán úgyis mutatnak egyet... nem számít, mennyire jó. 1 csillag és törölve
Szeretem a fejlesztéseket és a tornyokat. A srácaimat folyamatosan kiszúrják egy rakétavető... .
Hamis reklám. A játék hirdetése azt írja, hogy nincs hozzáadva. Aztán megnyitod a játékot, és 3 ada-t látsz az első szinten. Jelentették.