(Android/iOS) Ocean Is Home : Island Life Simulator trișează multe puncte
Feb 12, 2022 0:55:55 GMT 1
Post by oxbumucimblo on Feb 12, 2022 0:55:55 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Este un joc bun pe care l-am jucat, dar când îl joci mult timp este plictisitor, așa că poți adăuga acest joc modul multiplayer online sau offline.
Extrem de frustrant harta E NECESAR! De ce nu este totul etichetat?? Jocul spune că pot fi locuri de muncă de medic și pompier NU adevărat. Setările NU se vor salva! Traficul se resetează la 100% de fiecare dată. Conducerea este nasol că abia încerci să virezi și mașina iese de pe șosea! Fără parcare sau marșarier așa cum s-a promis în direcții! Jocul a spus că este un „joc social”. Minciuni! De ce nu putem vorbi cu oamenii? De ce nu putem bate la uși? De ce să trăiești într-un oraș dacă nu interacționezi niciodată? Jocul spune că poți jefui. Minciuni! Casele sunt doar cochilii goale, nu pot intra înăuntru.
Este un joc bun de supraviețuire
Cumsefasemasina😰😨😱darcumsefasemasinasicusconstruisste
Bun joc 😊😊😊
Am dat acestui joc 3 stele, deoarece locurile de muncă sunt încă puține și nu sunt foarte plătite. Mulțumesc pentru adăugarea de canapele și mobilierul de sufragerie. Puteți adăuga piscine, piscine și vă rog să faceți upgrade la tehnologie, nu simt că Anii 90😂😂 Dar, sincer, acesta este cel mai bun de acest fel pe mobil
Jocul e bun dar tot ocean is home 1 e mai tare
Dau 4 stele deocamdată pentru că mobila dvs. este incompletă... Pentru a cumpăra altă mobilă precum toaletă și alte electrocasnice din cauza mea, nu am și nu pot beneficia de monede de aur și vă rog, domnule, adăugați mai multe locuri de muncă precum afaceri și echipa de benzinărie sau magazin convenabil și adăugați o mulțime de mobilier pentru casă și mașini, vă rog... Și mai ales îmi place jocul și mă bucur atât de mult și mai bine să adaug cererea mea, sperăm să ne bucurăm mai mult de jocurile voastre fantastice, sper în urmatoarea actualizare... multumesc.
Jocul este interesant. Dar ar trebui să îmbunătățiți caracteristica de conducere cu o vedere frontală în timp ce conduceți și cu un volan. Și harta ar trebui îmbunătățită și cu numele locurilor.
Acesta este un joc foarte bun. Grafica e decentă. Îmi place că conduc mașini și construiesc case. Mi-aș dori să existe mai multă funcționalitate cu aeroportul. Personal îmi doresc să pot pilota un avion sau un elicopter. De asemenea, mi-aș dori să existe un mod creativ. În general, acesta este un joc grozav.👍
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avventura klo
Captivant
Cel mai bun joc
Cam lejer și plictisitor
Poti sa ma inveti. Cum se instalează liftul?
Jocul este grozav, dar chiar și offline jocul nu este deloc fluid, așa că remediați asta și puneți-ne să urmărim un anunț pentru monede GOLD și fiecare anunț vă oferă 10 monede și limitează oamenii la 10 anunțuri pe zi, devine singur acolo, așa că faceți-l mai degrabă ca GTA 5, în care poți interacționa cu oamenii și chiar răni, apoi nu doar să-i dai peste cap și ei se ridică și chiar să adaugi cele 5 stele în care îți spune câți polițiști sunt după tine, de asemenea, arată-l unde poți întemeia o familie , și faceți acolo unde mașinile sunt MAI IEFTIN, vă rog
Am descărcat jocul de două ori, dar nu s-a jucat
Omule, dacă magazinul de jocuri avea o opțiune de evaluare infinită (cum ar fi stele infinite ⭐⭐), atunci îți voi oferi stele infinite. Este pentru că jocul meu de supraviețuire preferat este oceanul este acasă 1 și 2. Dar, am doar o solicitare către managerul de aceasta companie. dacă adaugi multiplayer, atunci va fi cel mai bun joc din Play Store bazat pe seriale de supraviețuire..sper că TUDE 😎 adaugă această solicitare
Jocul este bun, dar trebuie să existe niște locuri de muncă cu jumătate de normă, companii mari, oameni prietenoși, centru medical etc. Oamenii trebuie să meargă cu trenul, să-ți înceapă propria afacere, casierii, magazine de îmbrăcăminte, poliție, magazine și zile în care inamicii vino și atacă insula pașnică, deși este pașnică. Bun joc totusi
nu-mi place
Acest joc este cel mai bun joc de simulare al meu, dar ar fi mai bine dacă adaugi o cameră de vedere interioară și adaugi câteva comenzi, cum ar fi un volan
Nu.
Acest joc este foarte distractiv, câteva lucruri care ar putea fi adăugate, adică două pictograme pe hartă, una pentru locul în care se află trenul și alta pentru unde este mașina dvs. în cazul în care este pierdută și nu aveți bani pentru o teleprlort. De asemenea, câteva modalități de a câștiga bani mai aproape de complotul original. Un ultim lucru este să adaugi mai multă mobilier cu care poți interacționa sau să crezi un loc unde să iei un câine fără să plătesc cu monede de aur, deoarece nu vreau să plătesc bani reali pentru ceva într-un joc, dar este un joc foarte bun de jucat.
In free, back printable congratulations on your new home cards sbb trains geneva ... To assedic comment remplir new zealand weather forecast north island
Descarcă Ocean Survival: Multiplayer - APK4K
Am instalat și dezinstalat de mai mult de 5 ori, acest joc este interesant, dar când îl joc, oprește-te, așa că trebuie să folosesc internetul pentru a-l descărca din nou, așa că vreau să am o familie
Este un joc frumos, are nevoie doar de câteva activități pentru a-l face distractiv, de exemplu, interacțiunea, să ofere jucătorului o gamă largă de opțiuni de afaceri, poate afaceri de construcții
Download Ocean Is Home : Island Life Simulator 0.630 Android, devoltata de Birdy Dog Studio, Explorează o insulă frumoasă și completează diverse misiuni.
Jocul este Dumnezeu, dar am avut câteva erori, sper că poți remedia asta și poate ar trebui să includeți mai multe locuri de muncă și să le puneți unele lucrate de parcă ar fi obositor să obțineți materiale de la magazine; să puneți mai multe locuri de muncă precum agricultura
a fost atât de uimitor să mă joc OIH. Îmi place, doar vreau să întreb cum să fac un plan. și nu l-am găsit în baza militară, sper să-mi fac nou planul...
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avventura klo
Acest joc este uimitor, dar cred că pot fi adăugate mai multe locuri de muncă, cum ar fi să fii ofițer, pompier, militar. Cred că locuri de muncă precum cele pe care tocmai le-am enumerat ar face jocul mai distractiv.
Încerc să construiesc, dar este groaznic
Așa că joacă. Atât de plictisitor..
A existat prea mult întârziere în joc. Nu știu dacă mi se întâmplă această problemă, pentru toată lumea. Am ajustat totul, cum ar fi grafica, distanța de desen și etc, la scăzut, dar nu am folosit asta. Poti te rog sa detaliezi asta. Și am fan al oceanului este acasă 1 deoarece de la 1 an nu există nicio actualizare. căutăm o nouă actualizare (locuri noi, hărți noi etc .., ) v-am trimis e-mail de multe ori pentru actualizare.
Foarte foarte slabă, are nevoie de atât de multă actualizare
Este un joc destul de bun, dar ar fi mai bine dacă ați face benzina și alte lucruri mai ieftine.
WindWings: スペースシューター アーケード kayd
Acest joc este bun, dar poate fi mai bine... Adică ce rost are să ai un aeroport dacă nu te poți urca cu un avion... Te rog, trebuie să zburăm, chiar dacă este cu un elicopter... Și Vă rog să remediați problema cu restaurantul și casa de amanet...
Merita nota 10+
Renunță frumos, dar este foarte confuz
Pro Kishi Jinsei Simulation: Shogi no Hanamichi - Digital Games
Ocean Is Home : Island Life Simulator Petualangan oxoc